Over ons

 
Nesparcel is actief in de regio’s Gelderland en Utrecht en streeft ernaar samen met Collect & Deliver B.V. om de beste service voor onze klanten te bieden en de beste oplossing voor al hun behoeften aan vervoer. Wij willen uw innovatieve partner zijn voor al uw logistieke uitdagingen.

Collect & Deliver B.V. is een franchise organisatie die individuele pakketvervoerders als franchisenemer verenigt in een full-service postbedrijf. De huidige post/pakket distributie markt wordt gedicteerd door de bekende namen van post- en pakketbedrijven, die allen gebruik maken van zogenaamde zelfstandige-bezorgers. Met andere woorden, zij hebben in meer of mindere mate de distributie uitbesteed. Uw pakjes, uw post! Met deze zelfstandige-vervoerders als franchisenemer biedt Collect & Deliver een nieuw collectief. Leidend tot een eenduidig aanbod naar de markt, tegen een eerlijke prijsstelling voor u en daarmee een even eerlijke beloning voor de uitvoerend ondernemer.

De organisatie bestaat uit

    

           1. Een platte centrale waarin de IT-structuur, customer serice en administratie is geregeld.

 

 

 

           2. Distributie regio’s met daarin in- en overslag depots.

   

 

   

     3. Rondom deze depots zijn gekoppelde distributie routes: elke chauffeur heeft zijn eigen vaste route.

 

 

Collect & Deliver als oplossing

De Dienstverlening
De dienstverlening bestaat uit het ophalen van post en pakketten voor zakelijke en particuliere klanten en de distributie hiervan tegen lagere tarieven dan de huidige in de markt bekende bedrijven. Dit kan doordat de organisatie zeer lage vaste kosten kent. Geen grote aantallen witte boorden personeel, al dan niet met auto van de zaak. Geen grote overbodige sorteerfabrieken. Geen ingewikkelde academisch bedachte marketing strategieën. Maar lokale betrokkenheid en zekere leveringen. Voor Collect & Deliver is de opdracht immers simpel. “Iets moet van A naar B”. Het plaatsen van een opdracht is net zo simpel, alsof u online een artikel koopt.

Same day delivery
Door gebruik te maken van specifiek ontwikkelde software kunnen wij op ieder moment van de dag zien waar de vervoerders zich bevinden. Ook de consument kan voor het traceren van het pakketje, met de barcode, het pakketje volgen. Desgewenst kan de ontvanger communiceren met de chauffeur over het aflever tijdstip. Deze software maakt het ook mogelijk om a la minuut een route aan te passen en is hiermee perfect toepasbaar voor ‘same day delivery’ en andere nieuw toe te voegen dienstverlening.

Multi-platform
Wij gebruiken een systeem waar andere vervoerders op aan kunnen sluiten zonder dat daarbij hun eigen processen onder druk komen te staan.